Veel lintjes in Teylingen

Teylingen n Burgemeester Carla Breuer heeft maar liefst 16 inwoners kunnen vertellen dat hen een koninklijke onderscheiding is verleend. Op maandag 26 april belde zij, tijdens de jaarlijkse lintjesregen, de gedecoreerden met dit heugelijke nieuws.

Voorhout kent het hoogst aantal onderscheidingen van Teylingen. Zeven inwoners zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau: Lenny van Dam - Straathof, Hubert Heuzen, Conny Kroon - van Dorp, Ellen van Schooten, Jules de Vries, Rik van Wieringen en Ton Wolvers. Willy Spaan is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Zijn versierselen zijn op maandag al uitgereikt door burgemeester Lenferink van Leiden.

Vijf inwoners van Sassenheim krijgen een lintje. Aad van der Geest, Lenie Molkenboer - Barnhoorn, Gerard van Vliet en Theo van der Vlugt zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Keshwar Baldewpersad Tewarie is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

In Warmond zijn Jan van der horst, Gerard Kipping en Ine Kipping - Heemskerk benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.


De koninklijke onderscheidingen zijn op woensdag 28 en donderdag 29 april uitgereikt.


Lees meer op pagina's 11, 18 en 19.