Afbeelding
Foto: pr.

Vrijwilligers in beeld: Kay Gordijn

Teylingen n Met de actie ‘Mensen maken Teylingen: vrijwilligers in beeld’ geeft Welzijn Teylingen aandacht aan al die leuke vrijwilligers en de vele vormen van vrijwillige inzet die je in Teylingen kunt vinden. Vrijwilligerswerk kan namelijk zoveel moois brengen. Hierover kunnen de vrijwilligers zelf het beste vertellen.

Normaal gesproken staat Kay Gordijn letterlijk achter de schermen, maar deze week wordt hij in de schijnwerpers gezet. Kay is namelijk algemeen coördinator en vrijwilliger van de techniekcommissie bij Welzijnskwartier. Bij Ex-Voto en Fascinus helpt hij bij het organiseren van (coronaproof) activiteiten voor jongeren en andere vrijwilligers. Hij is pas tevreden als iedereen het naar zijn zin heeft gehad. “Dan hebben we het echt goed gedaan!”. Kay maakt Teylingen leuk voor jongeren.


Kay neemt iedereen mee naar een livestream-avond gevuld met drum and bass muziek. Laat je inspireren en bekijk de video op het YouTube kanaal van Welzijn Teylingen via de afspeellijst ‘Mensen maken Teylingen’, of via de website www.welzijnteylingen.nl.