Afbeelding
Foto: pr.

Koninklijke onderscheidingen uitgereikt

Teylingen n Burgemeester Carla Breuer vorige week langsgegaan bij vijftien inwoners om hen een koninklijke onderscheiding te kunnen overhandigen. De partners of andere familieleden hebben de versierselen opgespeld.

De gedecoreerden waren tijdens de jaarlijkse Lintjesregen, op maandag 26 april, al op de hoogte gesteld dat het 'Zijne Majesteit heeft behaagd'...Vervolgens was er binnen gemeenten de hele week de tijd om de lintjes uit te reiken. In Teylingen werd gekozen voor persoonlijke aandacht, en dus ging burgemeester Breuer op woensdag 28 en donderdag 29 april op bezoek bij de vijftien inwoners. Willy Spaan werd als zestiende inwoner gedecoreerd in Leiden door burgemeester Henri Lenferink.


Van alle ontvangers is een foto gemaakt.

Bovenste rij van links naar rechts: Aad van der Geest, Gerard van Vliet, Lenie Molkenboer-Barnhoorn, Keshwar Baldewpersad Tewarie en Theo van der Vlugt.


Middelste rij van links naar rechts: Hubert Heuzen, Jules de Vries, Rik van Wieringen, Conny Kroon-van Dorp en Ellen van Schooten.


Onderste rij van links naar rechts: Lenny van Dam-Straathof, Jan van der Horst, Ine Kipping-Heemskerk, Gerard Kipping en Ton Wolvers.