Hans Goudsmit.
Hans Goudsmit. Foto: pr.

Vrijwilligers in beeld: Hans Goudsmit

Teylingen n Met de actie ‘Mensen maken Teylingen: vrijwilligers in beeld’ geeft Welzijn Teylingen aandacht aan al die leuke vrijwilligers en de vele vormen van vrijwillige inzet die je in Teylingen kunt vinden. Vrijwilligerswerk kan namelijk zoveel moois brengen. Hierover kunnen de vrijwilligers zelf het beste vertellen.

In de laatste week van ‘Mensen maken Teylingen’ wordt Hans Goudsmit in het zonnetje gezet. Hij is vrijwilliger bij Natuur Ontdekking Centrum Koudenhoorn in Warmond. Hans is van mening dat we alles wat groen is met elkaar moeten verdedigen. Want alle groen en natuur kan ook grijs worden. Bij iedere excursie weet hij wel weer iemand te overtuigen er ook voor te gaan. De mooie natuur ligt gewoon om ons heen in Teylingen, daar hoef je niet voor naar de Veluwe.


Hans is echt een idealist, die zijn motivatie onwijs goed weet in te zetten. Laat je inspireren door de video en zijn droom. Bekijk de video op het YouTube kanaal van Welzijn Teylingen via de afspeellijst ‘Mensen maken Teylingen', of via www.welzijnteylingen.nl.