Kerkenveiling levert 29.000 euro op

Voorhout n Vanwege de coronamaatregelen zat ook dit jaar een fysieke kerkenveiling voor de Bartholomeuskerk er niet in. De Paveivo heeft er voor gekozen een aantal artikelen via intekenlijst aan te bieden voor een vaste prijs. Men kon op 25 items inschrijven met onder andere een later te leveren bollenpakket, kaas/wijn geschenk, doos bonbons of orchideeën. Ook kon men alvast aangeven of men interesse heeft in de kerstworkshop of klaverjassen met pastoor Straathof in januari 2022. De gekochte artikelen zijn vrijdag 30 april thuis bezorgd en hebben een bedrag opgebracht van 29.000 euro. Hier moeten nog wel kosten vanaf die er dit jaar meer zijn gemaakt dan andere jaren. Mochten er nog mensen interesse hebben in de kerstworkshop of klaverjassen kunnen ze dit door geven aan Maarten van der Nouland 06 53497342.


Negende plaats voor Langeveld

Sassenheim n Autocoureur Niels Langeveld kende een sterke start met zijn Hyundai Elantra N TCR op de Slovakia Ring afgelopen weekend. In de eerste race op zaterdag eindigde hij als vierde, komend vanaf een dertiende startplek. De race op zondag verliep niet helemaal vlekkeloos en moest Langeveld met schade aan de radiateur opgeven. Langeveld bezet nu een negende plaats in het algemeen klassement.

Langeveld: ‘’We zijn nog erg zoekende naar de juiste setup met de nieuwe auto. We hebben nog niet veel kunnen testen maar de progressie is er. In de kwalificatie waren we er nog niet met de setup. Dit kwam mede doordat we maar twee keer een training hadden van slechts 30 minuten. Daarbij kwam nog dat het regende de tweede training. In de regen gingen we als de brandweer. Heel lang lag ik op de eerste plek tot de laatste paar minuten waarbij ik uiteindelijk als tweede eindigde. Alleen in de kwalificatie toen het weer droog was, kwamen we nog tekort.’’


Een grote aanpassing werd gedaan aan de Hyundai Elantra voor de eerste race. Deze pakte goed uit want Langeveld klom gestaag gedurende de wedstrijd van plek 13 naar plek 4. Race twee eindigde voortijdig vanwege een aanrijding met concurrent Dusan Borkovic.


Langeveld heeft de volgende race op het circuit van Paul Ricard gelegen in het zuiden van Frankrijk 28 tot en met 30 mei.