Afbeelding
Foto: pr.

Erelid OVV

Voorhout n Edwin Handgraaf is vorige week benoemd tot erelid van Oranje Vereniging Voorhout. Uit handen van voorzitter Ton Wolvers ontving Edwin de hierbij behorende schaal.

Edwin Handgraaf is van 2005 tot en met 2014 tweede penningmeester geweest. Hij vervult deze taak nog steeds, alleen niet meer bestuurlijk. Dit jaar is Edwin 25 jaar commissielid. Samen met Corine, zijn vrouw, beheert hij al vele jaren de administratie van de donateurs. Edwin zorgt er ook voor dat er voldoende snoep is om de bekende snoepzakjes te maken die uitgedeeld worden tijdens de activiteiten. Tijdens Koningsdag verzorgt Edwin de inwendige mens van alle vrijwilligers. Dit doet hij ook tijdens het Luchtkussenfestival. Het kersverse erelid is altijd bereid om zich in te zetten, bij welke activiteit dan ook.


Muzieklessen bij Crescendo

Sassenheim n Harmonievereniging Crescendo opent letterlijk en figuurlijk haar deuren voor nieuwe muzikanten voor de blokfluitlessen en het proeflespakket.

In de blokfluitlessen van Crescendo Sassenheim maken de kinderen kennis met de beginselen van muziek. Zij leren op speelse wijze blokfluit spelen, noten lezen, samen spelen en kennis maken met verschillende soorten muziek. Deze lessen vormen een goede voorbereiding op het uitkiezen van een ander muziekinstrument bij de vereniging. Na één jaar blokfluitles kunnen de kinderen een ander muziekinstrument kiezen zoals klarinet, dwarsfluit, trompet, saxofoon, trombone, hobo, fagot, hoorn, slagwerk of bariton.


Daarnaast is er ook het proeflespakket. Crescendo biedt hiermee de mogelijkheid om proef te spelen op een instrument naar keuze, voordat er een keuze gemaakt wordt op welk instrument het kind lessen gaat volgen. Voor meer informatie of aanmelden ga naar www.crescendosassenheim.nl of mail naar info@crescendosassenheim.nl.