Schrijfster Roxane van Iperen schreef dit jaar het boekenweekessay. | Foto: pr.
Schrijfster Roxane van Iperen schreef dit jaar het boekenweekessay. | Foto: pr. Foto: pr.

Schrijvers op bezoek

Sassenheim n De Nationale Boekenweek was vorige week voor veel schrijvers een goede reden om bij lokale boekhandels op bezoek te gaan om te signeren.

In Sassenheim kwamen schrijfsters Elle van Rijn en Roxane van Iperen langs bij boekhandel Wagner. Van Rijn was op vrijdag te gast aan de Hoofdstraat. Een dag later kwam Roxane van Iperen ook langs. Van Iperen is auteur van het boekenweekessay ‘De Genocide Fax’, en is onder andere bekend van haar boek 't Hooge Nest. Het boek over het waargebeurde verhaal van twee joodse zussen die tijdens de oorlog in een onderduikvilla in 't Gooi zitten is al meer dan 275.000 keer verkocht.


Ontmoet Henny Huisman

Op vrijdag 11 juni komt Henny Huisman om 16.00 uur, op uitnodiging van boekhandel Wagner naar Sassenheim, om zijn onlangs verschenen boek ‘Henny’ te signeren. Tijdens een Meet & Greet is er de gelegenheid om vragen te stellen, en om het boek te laten signeren. De signeersessie zal in open lucht gehouden worden. Aanmelden via info@boekhandelwagner.nl.


Wim Daniëls te gast

Op zaterdag 12 juni om 16.00 uur is Wim Daniëls te gast om zijn boek ‘Op vakantie!' te signeren. Daniëls werkte enkele jaren als leraar Nederlands en Duits in het middelbaar onderwijs. Vervolgens was hij vijf jaar tekstwetenschapper aan de Open Universiteit. Sinds 1994 is hij fulltime schrijver en taaladviseur. Hij geeft lezingen en voordrachten en staat in het theater met cabaretvoorstellingen en theatercolleges.