Enthousiaste voetballers bij Ter Leede.
Enthousiaste voetballers bij Ter Leede. Foto: pr.

Geslaagd Oranjebal voor voetbaljeugd

Sassenheim n Sportpark de Roodemolen kleurde zondag 13 juni oranje, want voor de onderbouwjeugd van Ter Leede stond het Oranjebal op het programma. Verdeeld in twee rondes waren er diverse activiteiten, zoals een springkussen, penaltyschieten, snelheidsmeter, zaklopen en voetbal bowlen.

Bijna 200 kinderen hebben zich deze ochtend prima vermaakt. De groepen kregen aan het einde een mooie gesponsorde oranjetoeter om het Nederlands elftal diezelfde avond te kunnen aanmoedigen. Wellicht heeft het geholpen, en hebben ze de toeters tot in Amsterdam gehoord, want het 'grote' Oranje won met 3-2 van Oekraïne.


Voetbalvakantieweek

De komende weken is de jeugd nog druk met de Regiocup en dit eindigt per einde juni. In tussen worden de voorbereidingen voor onze voetbalvakantieweek in de laatste schoolvakantieweek al opgestart. Iedereen van 5 tot en met12 jaar kan zich aanmelden. Meer informatie hierover is te vinden op www.terleede.nl.


Bridgers Sassem Troef voorjaarskampioen

Sassenheim n Bridgevereniging Sassem Troef was succesvol in de online wedstrijden tegen teams van andere verenigingen die door het bridgedistrict Leiden dit voorjaar voor de derde keer zijn georganiseerd.

Het eerste team (Hans en Marianna Hiel, Dick van der Meer, Marcel Lamboo, René Houdijk en Jan van Diepen) wist het kampioenschap in de Hoofdklasse naar zich toe te trekken. Het tweede team (Hans Tanke, Gerrit van der Velde, Ferry van Huut en Ruud Schouten) eindigde in deze klasse op een gedeelde vierde plaats.


Het derde team (Aad Kaandorp, Robert Cornelisse, Peter Staats en Herald Kleuver) miste het kampioenschap op een haar na en eindigde als tweede in de gecombineerde eerste en tweede klasse.