Afbeelding
Foto: pr.

ArtWise in Het Oude Raadhuis

Warmond n ArtWise mag na anderhalf jaar exposeren en dat doen ze van woensdag 23 juni tot en met zondag 4 juli in Het Oude Raadhuis (Dorpsstraat 36). De entree is gratis.

ArtWise staat bekend om het exposeren van de Native Art uit West Canada en Nieuw Zeeland. De First Nation en Maori culturen hebben veel gemeen. Deze volkeren hebben hun originele waarden en culturen behouden. Deze waarden bestaan uit natuur gebruik, dansen, religie, kunstvormen en voor Maori’s de kunst van tatoeages.


En ondanks de beperkingen in de afgelopen anderhalf jaar hebben de kunstenaars niet stilgezeten.


De officiële opening is op zondag 27 juni van 13.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis. Meer informatie op www.artwise.com.


Steun je favoriete club of vereniging

Voorhout n Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseert supermarkt PLUS van Dijk dit najaar een spaaractie waarmee we het verenigingsleven in Voorhout een steuntje in de rug willen geven. Clubs en verenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden bij PLUS van Dijk.

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt. Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer euro’s hun club of vereniging ontvangt. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit voor de leden.


Kan jouw club of vereniging een steuntje in de rug gebruiken? Clubs of verenigingen die willen meedoen met deze PLUS spaaractie kunnen zich tot 2 juli aanmelden in de winkel of via sponsoractie@plusvandijk.nl.