Adest Brass zoekt nieuwe dirigent

Sassenheim n Adest Musica gaat op zoek naar een nieuwe dirigent/instructeur voor Adest Brass. De huidige dirigent, Marcus Kerpershoek, gaat Brass na zeven jaar verlaten. Op zaterdag 12 juli is zijn laatste repetitie met de derde afdeling van Adest Musica en dat laat de club niet geheel ongemerkt voorbijgaan.


Ondertussen is het tijd om het dirigentenstokje aan iemand anders over te dragen en is de vacature te vinden op www.adestmudica.nl. Adest Brass hoopt najaar al een opvolger voor Kerpershoek te kunnen presenteren.


Tennistoernooi voor de jeugd

Sassenheim n De Sassenheimse Tennis Vereniging (STV) organiseert van 3 tot en met 10 jaar het Open Jeugd Toernooi. Tijdens deze 26ste editie wordt er gespeeld in zowel enkel, dubbel als mix in de categorieen 11 t/m 14 en 13 t/m 17. Op het tennispark bij Sportpark Roodemolen is de ondergrond Top Clay. Inschrijven kan tot 28 juni, via www.toernooi.nl.


Support Night Holland Salsa

Voorhout n Het Holland Salsa and Bachata Fest in Noordwijk is verzet naar 8 tot 10 juli, en daarom is er op 3 juli een vervangende avond in @Hok (Jacoba van Beierenweg 118b). De deuren gaan open om 18.45 uur. Dan is ook het eerste showteam met hun choreografie te zien. Om 19.00 uur is de Salsa fusion Pachanga workshop. Om 20.00 uut is de Bachata Sensual Fusion met Rabih & Froukje met demo. Tussen 21.00 en 00.00 uur kunnen bezoekers dansen met DJ Dude. De entree bedraagt 15 euro, workshop ticket is 12,50 euro en een Dance Only Ticket is 10 euro. Kaarten bestellen via www.salserosue.com.


Workshop voor Hula Kids

Voorhout n Hula is een Polynesische rituele dans die in Hawaï wordt gedanst. Vrijdag 9 juli om 15.30 uur is er voor kinderen tussen de 5 en 10 jaar een workshop bij de Voorhoutse IJsbaan (Sportlaan 8). De kosten bedragen 7 euro, dat is inclusief presentje. Aanmelden kan via www.vwdancestudio.com of info@vwdancestudio.com.