VWF: alternatief 'thuisprogramma' Kaagweek

Warmond n De Kaagweek in Park Groot Leerust gaat ook dit jaar niet door vanwege de maatregelen die gelden voor de coronacrisis.

Elk jaar vieren inwoners van Warmond groot feest tijdens de 'droge' Kaagweek. Deze stond dit jaar gepland van 24 to en met 27 juni. Maar de Vereniging tot viering van Warmonds Feesten (VWF) heeft niet stil gezeten en een alternatief programma bedacht, zodat de Kaagweek thuis gevierd kan worden.


Aankomend weekend kan er het hele weekend gebruik worden gemaakt van de fiets- en wandeltocht door onze mooie omgeving. De route is te downloaden vanaf de website van de VWF.


Op donderdag 24 juni zal de VWF aan alle kinderen van basisschool de Buitenplaats en het KDV het Ooievaarsnest een heerlijk ijsje aanbieden van ijscoman Jaap.


Op vrijdag 25 juni is er gelegenheid voor senioren om te genieten van een kopje koffie op het terras van de Oude School. Vanaf 10.30 uur tot 12.00 uur zijn zij van harte welkom. Aanmelden kan bij Chris Zwetsloot van Senioren Teylingen of bij een vrijwilliger van de Zonnebloem.

Op vrijdagavond kan iedereen vanaf 20.30 uur genieten van een spetterende feestavond vanuit de huiskamer. Via Omroep Bo kunnen Warmonders (en andere geïnteresseerden) kijken, luisteren, dansen en meedoen met de pubquiz en genieten van de optredens van Warmond Acoustic, Barry Badpak en Gijs, Wouter and Friends.

De VWF hoopt met onder andere deze activiteiten dat mensen Kaagweek thuis kunnen vieren. Voor meer informatie ga naar https://vwfwarmond.nl/.