Volop theater dit najaar

Warmond n In Theater Het Trefpunt (Herenweg 80) zijn dit najaar veel voorstellingen te zien.

Vlieg op, dikke bromvlieg!

'Vlieg op, dikke bromvlieg!' is te zien op zondag 26 september om 15.00 uur. Hierin maakt de bezoeker kennis met een uiterst vervelende bromvlieg. Deze zit met zijn vieze poten op je eten of zoemt irritant om je heen. Bah, wat een onrust geeft dat kleine beest! Versjes, vertelling, livemuziek en zang zijn de ingrediënten van deze show die gespeeld wordt in een levensgroot boek als decor. En tenslotte volgt er een verpletterend einde! Kinderen mogen natuurlijk actief meedoen. Een uitvoering naar het gelijknamige prentenboek van Loes Riphagen.


Kees van Amstel

Op vrijdag 10 september om 20.30 uur speelt Kees van Amstel de voorstelling 'Een bang jongetje dat hele enge dingen doet'. Cabaretier, tekstschrijver én verliezend finalist van De Slimste Mens 2019 Van Amstel komt met al weer zijn derde soloprogramma. Het leven is als een zwembad en Kees staat bang aan de kant toe te kijken of het anderen lukt het hoofd boven water te houden. Althans dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: of je blijft aan de kant staan of je duikt vol het leven in. Of je laat een knap staaltje omdenken zien en zoekt een andere therapeut. Tegenslag ombuigen naar gouden grappen dat is wat deze rasverteller doet.


Karin Bloemen

Billie, Aretha, Norah, Amy … Karin! De veelzijdige Karin Bloemen behoeft geen nadere introductie meer. Televisie, film, musical, kleinkunst, onewomanshows in imposante jurken, ze deed het allemaal. In dit programma keert zij terug naar haar eerste liefde: de muziek. Ze zal liederen ten gehore brengen van inspirerende voorbeelden als Billie Holiday en Aretha Franklin, maar ook van recentere vrouwenstemmen als Norah Jones en Amy Winehouse. Daarnaast put la Bloemen uit eigen repertoire. In dit pure concert zal zij worden bijgestaan door de Old School Band. De stijl van deze formatie sluit naadloos op de soul, jazz en funk van de avond. De voorstelling is te zien op vrijdag 17 september om 20.30 uur.


Ook in Theater Het Trefpunt:

Zaterdag 9 oktober 20.30 uur: 'Vive Aznavour!' door Michael Abspoel en Marc Bischoff;

Zaterdag 16 oktober 20.30 uur: 'Weet ik veel' door Marcel Harteveld

Zondag 31 oktober 20.30 uur: 'Vaarwel 2021' (try-out) door Sjaak Bral.


De verkoop loopt via www.theaterhettrefpunt.nl of bij de VVV Warmond (Gemeentehaven 3).