Marlies en Tamara tijdens de onthulling van het hotel, samen met begeleider Jacqueline en de blije nieuwe eigenaar van het hotel. Levy, Nik en Mats wilden liever niet op de foto, maar hebben ook hard meegewerkt. | Foto: pr.
Marlies en Tamara tijdens de onthulling van het hotel, samen met begeleider Jacqueline en de blije nieuwe eigenaar van het hotel. Levy, Nik en Mats wilden liever niet op de foto, maar hebben ook hard meegewerkt. | Foto: pr. Foto: pr.

SterkSaam maakt eigen insectenhotel

Regio n Enkele bewoners van Stichting SterkSaam hebben op dinsdag 15 juli een enorm en uniek insectenhotel onthuld.

Marlies, Tamara, Levy, Nik en Mats, bewoners van de stichting uit Lisse, hadden hard gewerkt om alle materialen te verzamelen en vervolgens het grote hotel tot een prachtig geheel te maken. Door het plaatsen van een insectenhotel bieden mensen ruimte aan vele soorten wilde bijen om te nestelen.


Ook een hotel?

Ook zo'n uniek insectenhotel, weliswaar niet zo groot als het exemplaar op de foto, maar van een gangbaar formaat? Stuur dan een e-mail naar info@stichtingsterksaam.nl. Het hotel is te koop voor een klein bedrag plus eventuele donatie aan de stichting.