Zomeropenstelling bij loketten Voor ieder 1

Teylingen n De lokale loketten, het Wmo Adviescentrum, de sociale teams en de jeugd- en gezinsteams zijn vanaf 1 maart 2021 samengegaan in de stichting Voor ieder 1. Door de krachten te bundelen ontstaat er één organisatie voor alle inwoners die zorg, ondersteuning of advies nodig hebben. In juli en augustus heeft het loket aangepaste openingsdagen en -tijden.

Het loket in Teylingen is gevestigd in het gemeentehuis in Sassenheim (Wilhelminalaan 25). Het loket is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 11.30 uur. Telefonische bereikbaarheid via 0252-742129 (Voorhout) en 0252-742120 (Sassenheim), en kan iedere werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Contact via e-mail via voorhout@voorieder1.nl of sassenheimwarmond@voorieder1.nl.


Over Voor ieder 1

Alle inwoners van de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen en Noordwijk met een hulp- of ondersteuningsvraag kunnen terecht bij Voor ieder 1. Bij Voor ieder 1 werken mensen van verschillende organisaties op het gebied van welzijn, jeugdhulp en volwassenenzorg nauw met elkaar samen. Dit betekent dat een inwoner met een vraag of probleem bij Voor ieder 1 efficiënt wordt geholpen.

Gemak en overzicht

Een inwoner met een vraag of probleem hoeft niet meer naar verschillende loketten. Ook heeft de inwoner bij Voor ieder 1 één vast aanspreekpunt. Er zijn zes fysieke locaties, namelijk in Hillegom, Lisse, Sassenheim, Voorhout, Noordwijkerhout en Noordwijk. Verder is er één website en per locatie één telefoonnummer en één e-mailadres.

Kijk voor meer informatie op www.voorieder1.nl.