Timon Zuurmond. | Foto: pr.
Timon Zuurmond. | Foto: pr. Foto: pr.

TOP kiest nieuwe hoofdtrainers

Sassenheim n Timon Zuurmond (41) en Marco Swikker (52) zijn komend seizoen de nieuwe hoofdtrainers/coaches van TOP/LITTA. Ze volgen Leon Braunstahl en Bas Harland op.

TOP moest op zoek naar nieuwe trainers, nadat de club afscheid had genomen van Harland. Braunstahl besloot om persoonlijke redenen ook te stoppen. Het bestuur moest daardoor onverwacht op zoek, nadat het contract met de twee coaches in januari nog was verlengd.


Het bestuur en de TC Topsport van TOP kwamen uit bij Zuurmond en Swikker, die afgelopen seizoen samen TOP/LITTA 2 onder hun hoede hadden, en nu hun debuut in de Korfbal League gaan maken.


Op 14 augustus starten ze met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De verdere invulling van de staf voor het seizoen 2021-2022 wordt later bekend gemaakt.


Summerschool voor volwassenen

Regio n ‘Ik doe mee’ organiseert deze zomer een Summerschool voor volwassenen. Er is een divers programma waarbij op verschillende locaties in Hillegom activiteiten en workshops plaatsvinden. 

De Summerschool biedt inwoners uit de gehele Duin- en Bollenstreek de mogelijkheid om talenten te ontdekken, iets anders uit te proberen of te ervaren of een bepaalde activiteit aansluit. Het programma omvat daarom een divers aanbod met diverse workshops zoals yoga, mindfulness, dans, muziek, sport, bewegen, creatief bezig zijn en natuuractiviteiten.


In de week van 19 tot 24 juli en in de week van 23 tot 28 augustus zijn er iedere ochtend om 10.30 uur verschillende activiteiten om lichamelijk en mentaal fit te worden en te blijven. Op woensdagmiddag worden workshops over uiteenlopende onderwerpen gegeven. Ook in de tussenliggende weken biedt de Summerschool een leuk en divers aanbod. 


Meer informatie over aanmelden en hoe het programma er precies uit ziet? Kijk dan op https://welzijnskompas.nl/activiteit/..