Afbeelding
Foto: pr.

Stoer & Vloer Sassenheim officieel open

Sassenheim/zakelijk n Voor de aanschaf van allerlei parketvloeren en pvc-vloeren is het publiek vanaf vandaag welkom bij Stoer & Vloer aan de Hoofdstraat 205 in Sassenheim. Deze vernieuwende parketspeciaalzaak, waar de klant centraal staat, gaat voor het beste advies passend bij alle wensen en omstandigheden. Dinsdag 20 juli ging de winkel officieel open. 

De Winkels van Stoer & Vloer staan dus niet vol met stapels monsterborden waardoor men door alle planken de juiste vloer niet meer ziet. Maar gekozen is voor een stappenplan naar de voor de klant meest geschikte vloeropbouw, en daarna wordt er gekeken naar maatvoering, selecties en kleuren.


Combineren

Eigenaar Harrie van Mierlo, tevens eigenaar van Stoer & Vloer Wassenaar, merkte dat veel klanten in zijn winkel direct op een monsterbord aflopen vanwege kleur of vorm, maar dat daarbij voorbij wordt gegaan aan de omstandigheden in de woning en de wensen die er zijn bij de klant. “Wij zijn ons ervan bewust dat voor de klant de uiteindelijke uitstraling heel erg belangrijk is", vertelt Van Mierlo. "Maar een goede technische opbouw van de vloer is daarbij onontbeerlijk. Deze twee combineren tot de beste keuze is wat wij doen en wat dit werk zo leuk maakt. Als de klant dan weer naar huis gaat met een blij gevoel qua vorm, kleur, techniek en prijs, zijn wij ook blij.”


Juiste adres

Omdat er tegenwoordig veel aandacht is voor het energiezuiniger maken van woningen ontwikkelt Stoer & Vloer continue op het vlak van vloerverwarming en vloerisolatie. Ook voor advies op dit vlak bent u bij Stoer & Vloer dus aan het juiste adres. 


De winkel is de hele week geopend, behalve maandag. De koffie staat klaar bij Stoer & Vloer. Ook als men gewoon nieuwsgierig is. Kijk voor meer informatie op www.stoerenvloer.nl


Voor parket- en PVC vloeren