Meet & Greet met het CDA

Teylingen n Heb je een vraag of een idee voor jouw dorp in de gemeente Teylingen, bijvoorbeeld over wonen, leefbaarheid, veiligheid of zorg voor elkaar? Of ben je gewoon benieuwd naar het CDA, de plannen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen en de raadsleden uit Voorhout, Warmond en Sassenheim?

Kom een kopje koffie drinken op zaterdag 28 augustus tussen 11.00 en 12.30 uur bij Lunchroom Ons Genoegen in Voorhout (Herenstraat 100), Grand CafĂ© de Oude School in Warmond (Dorpsstraat 40) en EetcafĂ© de Voogd in Sassenheim (Hoofdstraat 267B). Op elk locatie kun je terecht voor een informeel gesprek met een CDA gemeenteraadslid en bestuurslid. Ook als je interesse hebt om je verkiesbaar te stellen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen, kunt je vragen stellen over wat het raadslidmaatschap inhoudt. 


Vrijwilligers gezocht voor de marathon

Regio n De Leiden Marathon komt er eindelijk weer aan. Op zondag 10 oktober wordt de 30e editie gehouden, waarvoor nog vrijwilligers worden gezocht. Met name vrouwen, mannen, jongens, meisjes die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken, zijn van harte welkom bij het grootste sportevenement van Leiden en omgeving.


Natuurlijk wordt er goed voor de vrijwilligers gezorgd met lunchpakketten en eten en drinken achteraf, maar ook krijg je een shirt en jack om herkenbaar medewerker van de Leiden Marathon te zijn. Aanmelden via mok.scheffer@marathon.nl? Wil je eerst meer weten, bel dan vanaf 16 augustus naar 071-5144461 en vraag naar Mok.


Zomerverkoop in Huis ter Duin

Regio n Authentiek handwerk in een modern jasje? Een leuk cadeau voor een pasgeboren baby? Accessoires voor huis en tuin? Kom naar de jaarlijkse zomerverkoop van Tesselschade. De afdelingen Leiden en Haarlem organiseren op dinsdag 24 augustus van 10.30 tot 15.00 uur in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk voor de zomerverkoop. Uiteraard volgens alle RIVM-richtlijnen. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel: het ondersteunen van vrouwen. Tesselschade helpt vrouwen om economisch en financieel zelfstandig te zijn of te blijven.