Bridgelessen bij Sassem Troef

Sassenheim n Nadat het afgelopen seizoen de bridgelessen bij Sassem Troef moesten worden gestopt, begint de ervaren en gediplomeerde bridgelerares Marianna Hiel weer met een nieuwe cursus. De 14 lessen worden gegeven vanaf dinsdag 14 september (20.00 uur) en woensdag 15 september (13.30 uur) in het splinternieuwe bridgehome van Sassem Troef aan de Anton Philipsweg 1 in Sassenheim.

De cursus sluit aan bij de lessen die door de coronamaatregelen niet door konden gaan, maar is ook geschikt voor diegenen die hun kennis wat willen opfrissen of uitbreiden.


De basis van de cursus is boekje 2 van “Bridge in een Flits” van Berry Westra, maar Marianna past de cursus aan aan de behoeften van de cursisten. Onderwerpen die aan de orde zullen komen zij onder andere het maken van een speelplan, de vierde kleur, negatieve en informatiedoubletten en het tegenspel. 

De kosten voor nieuwe cursisten bedragen 75 euro per persoon. Desgewenst kan het boekje “Bridge in een Flits 2” bij Marianna worden besteld. De kosten hiervoor zijn 10 euro. Voor vragen over of aanmelding voor de cursus, mail naar leukbridge@kpnmail.nl of bel met 0655725036.


Groepslessen Meer Bewegen voor Ouderen

Teylingen n De conditie verbeteren, of graag veilig en stabiel over straat gaan? Doe eens mee met de groepslessen van Meer Bewegen voor Ouderen, georganiseerd door Welzijn Teylingen.

Meer bewegen voor Ouderen is een gezellige manier om langer geestelijk, lichamelijk en sociaal actief te blijven. De lessen bestaan uit eenvoudige oefeningen in een zaal. Iedere week zijn er lessen in Warmond en Sassenheim onder begeleiding van een deskundige docent. In de eerste week van september (week 35) zullen de lessen weer starten op de volgende locaties en tijden:


De lessen in Het Trefpunt in Warmond zijn op woensdag van 14.00 tot 15.00 uur. De lessen in de Julianakerk in Sassenheim zijn op donderdag, van 9.00 tot 10.00 uur, van 10.00 tot 11.00 uur en van 11.00 tot 12.00 uur. Voor aanmelding of proefles, neem contact op met Welzijn Teylingen via 0252-231805, of info@welzijnteylingen.nl.