Vorig jaar werd de jaarlijkse barbecue noodgedwongen vervangen door een online bijeenkomst. | Foto: pr.
Vorig jaar werd de jaarlijkse barbecue noodgedwongen vervangen door een online bijeenkomst. | Foto: pr. Foto: pr.

St. Cecilia start nieuw seizoen met barbecue

Voorhout n Na een jaartje te hebben overgeslagen organiseerde muziekvereniging St. Cecilia op zaterdag 28 augustus weer haar traditionele verenigingsbarbecue als begin van het nieuwe muzikale seizoen.

Na tijden van corona-lockdowns komt het verenigingsleven gelukkig weer op gang. Drumfanfare St. Cecilia heeft in de afgelopen weken zelfs haar eerste optredens al weer gehouden (op anderhalve meter afstand van elkaar). Naast een korte optocht door het ‘oude dorp' in Voorhout werden ook serenades gehouden voor een 50-jarig huwelijk en een 100ste verjaardag.



Met de zomervakantie achter de rug kon door een aantal leden van muziekvereniging St. Cecilia ook weer een barbecue georganiseerd worden aan de Spoorlaan in Voorhout. Vorig jaar werd deze jaarlijkse barbecue noodgedwongen vervangen door een online bijeenkomst, maar dit jaar kon iedereen elkaar weer buiten ontmoeten. De barbecue werd dan ook goed bezocht door zowel leden als familieleden.


Voor de aanwezigen was het een gezellige middag en avond. Organisatoren Jan-Piet Does en Nard Zwetsloot werden daarvoor dan ook hartelijk bedankt.