Afbeelding
Foto: pr.

Kees van Amstel opent seizoen van Het Trefpunt

Warmond n Cabaretier Kees van Amstel opent het theaterseizoen in theater Het Trefpunt op vrijdag 10 september om 20.30 uur.

Van Amstel komt met zijn al weer derde soloprogramma waarin hij stelt dat het leven is als een groot zwembad. Kees staat als een bang jongetje aan de kant te kijken wat de anderen doen. Springen of niet springen, dat lijkt de centrale vraag of is er misschien nog een derde optie? Tegenslag ombuigen naar gouden grappen dat is wat deze rasverteller en verliezend finalist van De Slimste Mens 2019 doet. Dit alles gecombineerd met een perfecte timing toont hij zich een geoefend grappenmaker die de hoofdlijn niet uit het oog verliest. Zal hij gaan voor de sprong in het diepe?



Door de verruiming van het aantal bezoekers zijn er extra kaarten beschikbaar. Deze kosten 18,50 euro en zijn te verkrijgen via www.theaterhettrefpunt.nl. Daar vindt de bezoeker ook de nieuwe huisregels voor theaterbezoek in coronatijd.


Karin Bloemen zingt

Warmond n De veelzijdige Karin Bloemen komt met een muzikaal programma naar theater Het Trefpunt op vrijdag 17 september om 20.30 uur.

La Bloemen behoeft geen nadere introductie meer. Televisie, film, musical, onewomanshows in imposante jurken, ze deed het allemaal. Nu keert zij terug naar haar eerste liefde: de muziek. Ze zal liederen ten gehore brengen van inspirerende voorbeelden als Billie Holiday en Aretha Franklin, maar ook van recentere vrouwenstemmen als Norah Jones en Amy Winehouse. Daarnaast put Karin uit eigen repertoire. In dit pure concert zal zij worden bijgestaan door de Old School Band onder leiding van gitarist Marnix Busstra.

Door de verruiming van het aantal bezoekers zijn er extra kaarten beschikbaar. Deze kosten 25 euro en zijn te verkrijgen via www.theaterhettrefpunt.nl. Daar vindt de bezoeker ook de nieuwe huisregels.