Afbeelding
Foto: pr.

Ook prikbus in Voorhout

Voorhout n Op het Raadhuisplein in Voorhout staat vanaf vrijdag 10 september iedere week van 14.00 tot 17.00 uur een prikbus. Je kunt je zonder afspraak laten vaccineren tegen het coronavirus. Iedereen vanaf 12 jaar is welkom.

In de prikbussen in Katwijk, Hillegom, Warmond, Lisse, Lekkerkerk en Bodegraven zijn tot en met week 34 bijna 2.000 prikken gezet. Op vrijdag 10 september van 14.00 tot 17.00 uur is de bus in Voorhout. Ook is de prikbus iedere vrijdagmdidag, van 14.00 tot 17.00 uur op de Gemeentehaven in Warmond. Kijk op www.ggdhm.nl/vaccinatielocaties-corona voor de actuele standplaatsen en tijden.


Prikangst

Weet dat je niet de enige bent met prikangst. Tijdenshet speciale spreekuur krijg je extra begeleiding door zeer ervaren medewerkers en wordt er meer tijd voor je genomen. Je kunt iedere maandagochtend in Leiden op de Parmentierweg en op woensdag- en vrijdagochtend in Gouda op de Thorbeckelaan terecht. Bel voor een afspraak naar 085-078 28 78. Kijk voor andere tips om grip te krijgen op prikangst op www.ikhebprikangst.nl.


Laatste keer kalebassen

Voorhout n Ben en Toos Zwetsloot verkopen al jaren kalebassen, en met de opbrengst steunen ze een school in Ethiopië. Dit jaar is de verkoop voor het laatst, omdat op de grond in de Boekhorstpolder wordt gebruikt voor woningbouw. "De opbrengst is dit jaar aan de magere kant dus wees er vlug bij. Wij hebben het jarenlang met veel plezier gedaan en vele positieve reacties mogen ontvangen." De verkoop is aan de Boekhorstlaan 42 in Voorhout. Geïnteresseerden en voorbijgangers mogen zelf hun kalebassen of pompoenen uitzoeken.


Echtpaar Zwetsloot heeft al een nieuw project op de planning. "Volgend jaar juni willen wij een open tuinen dag in Voorhout organiseren. Zo blijven we toch nog in beweging." Een tuin aanmelden kan via www.opentuinenvoorhout.nl.