Ems Raijmans draagt stokje KWF over

Voorhout n De redactie ontving onderstaand bericht van Ems Raijmans. Zij organiseert al decennia de collecte voor KWF in Voorhout. Van 5 tot en met 11 september komen collectanten aan de deur.

Ems Raijmans: "Na 50 jaar ga ik het stokje overdragen. Dit jaar komt de vertrouwde bus met daarop een QR-code. Zo kunt u zowel op de oude manier met geld en op de nieuwe manier met de QR code anoniem geld overmaken. Ik hoop dat u ons wilt blijven steunen, vooral na een jaar van stilte. Helaas worden nog steeds teveel mensen getroffen door kanker."


Zonnebloem kerkdienst

Warmond n Na anderhalf jaar beperkingen is er óók weer ruimte voor de Zonnebloemviering: die wordt op vrijdag 10 september gehouden in de Protestantse kerk (Herenweg 82) in Warmond. Mensen die langdurig ziek zijn of aan huis gebonden zijn, kunnen daar hun zorg en nood even neerleggen om op adem te komen en op andere gedachten te worden gebracht. In deze oecumenische viering gaan Lia Spiegeler en ds. Rianne de Reus voor. Voor hen die er niet bij kunnen zijn, komt de Zonnebloem Warmond die dag een fleurig boeket brengen. Omdat ze hun best doen niemand te vergeten die aandacht nodig heeft.