Afbeelding
Foto: pr.

Muziekles voor dreumesen en peuters bij Crescendo

Sassenheim n Crescendo Sassenheim gaat dit seizoen een nieuwe uitdaging aan. Vanaf september kunnen (groot)ouders met hun dreumes of peuter interactief bezig zijn met muziek, dans, muzikale spelletjes en het bespelen met muziekinstrumentjes op maat voor deze leeftijdsgroepen. 

De lessen van 30 minuten zijn op donderdagmiddag tussen 15.15 en 16.30 uur in een zaal van de Julianakerk (Julianalaan 6). Het doel van deze speelse lessen is muziek een plaats te geven in het dagelijks leven van jonge kinderen en het plezier van samen muziek maken te bevorderen. Er wordt in twee verschillende leeftijdsgroepen les gegeven; dreumesen van 1,5 tot 2,5 jaar en peuters van 2,5 tot 4 jaar. Kosten voor tien lessen bedragen 80 euro waarbij één (groot)ouder welkom is. Meer info en aanmelden via www.crescendosassenheim.nl.

Vrijwilligers in het zonnetje

Bij de start van het nieuwe seizoen en de jaarlijkse barbecue werden de vele vrijwilligers die bij de Christelijke harmonievereniging actief zijn in het zonnetje gezet. Ze werden toegezongen door het bestuur en ontvingen een zonnebloem en oorkonde (foto rechts). Zonder vrijwilligers geen verenigingsleven. Meer op www.crescendosassenheim.nl.