MUS Festival: Muziek Uit de Streek krijgt een podium

Sassenheim n Muziek Uit de Streek, is een muziek festival opgezet om het een jaarlijks wederkerend evenement te laten zijn voor musici, die graag podium ervaring op willen doen. Op zaterdag 18 september om 20.15 uur is de eerste editie in theater 't Onderdak, vol met optredens van Sassenheimse muzikanten, waaronder Kleintje Pils.

Verbinden door muziek en de beginnende en meer ervaren musici uit de regio Bollenstreek een podium bieden om de bewoners in de breedste zin van het woord, dus jong en oud, ontspanning en plezier aan te bieden. Beginnende artiesten kunnen door middel van het theater een opstap maken naar (grotere) bekendheid, relaties aangaan met andere artiesten en zo grotere naamsbekendheid genereren. Muziek is toch de motor van de maatschappij. 


Er zijn optredens van Just, singer-songwriter Linda en drummer Floris, coverband What Ever 2.0 (de Dijk, Golden Earring, Rolling Stones), Tanee van der Hulst, Pam MacBeth, Sam van Rijn en Kleintje Pils. Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl


Tienermiddagen starten met lasergamen

Teylingen n Het Welzijnskwartier start weer met wekelijkse tieneractiviteiten op de dinsdagmiddag. Op dinsdag 21 september is het lasergamen in the woods voor kinderen van 10 tot 14 jaar.

Spelen met je team om de vlag, target van het andere team te veroveren, dat is waar lasergamen in the woods om draait. De locatie voor het lasergamen is Park Overbosch, aan de Rijnsburgerweg. Deelnemers ontvangen een mail waarin staat in welk tijdsblok deelnemers verwacht worden.

Dinsdag 28 september is er boogschieten in Ex Voto (Jacoba van Beierenweg 118b in Voorhout). Ook hier gaan deelnemers in teams tegen elkaar strijden. Een mix van trefbal, boogschieten en paintball dat ook wel archery tag of archery attack wordt genoemd.

Op 5 oktober is er een eigen escape room, ook wel EXCAPEROOM bij Ex Voto. 


De tienermiddagen zijn van 15.30 tot 17.30 uur voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar. Inschrijven kan via johanbraaksma@welzijnskwartier.nl. Deelname is gratis.