Cabaret in ‘t Onderdak

Sassenheim n In Theater 't Onderdak gaan de voorstellingen beetje bij beetje weer vollopen. Een greep uit het aanbod:

Zaterdag 2 oktober speelt de muzikale komedie Liften 2: Girls Night-Inn. Na het succes van Liften bundelen Joke de Kruijf, Winston Post en Frédérique Slyterman van Loo hun krachten in dit ontroerende nieuwe hoofdstuk uit de Liften-reeks. Oprechte gesprekken en gevatte humor: een mooie mengeling van het leven en een ode aan vriendschap.  Aanvang: 20.15 uur.

Zondag 3 oktober jeugdvoorstelling Zo doen Dieren, van theater Van Santen, speciaal voor kids tussen de 3 en 7 jaar. De voorstelling is vol livemuziek. Liedjes over dieren, hun streken en wat ze zoal meemaken. Theater Van Santen staat bekend om zijn verhalende manier van muziek brengen. 

Kinderen krijgen de gelegenheid om mee te doen op het toneel en meezingen is onvermijdelijk.

Aanvang 15.00 uur, kaartjes via: www.hetonderdak.nl.


Rozenkrans bidden

warmond n In de Sint Matthiaskerk is op de woensdagavonden 6, 13, 20 en 27 oktober een speciale bijeenkomst.

Om 19.00 uur wordt gezamenlijk de rozenkrans gebeden. Gebedsleider Lia Spiegeler gaat hierbij voor. Iedereen is van harte welkom.


De rozenkrans is ook mee te bidden via Kerdienstgemist.nl.


Boetseren in het Trefpunt

warmond n In het Trefpunt start donderdag 7 oktober weer een boetseercursus.

De handen worden aan het werk gezet tussen 19.30 en 21.30 uur en er zijn nog plaatsen beschikbaar. Er kan vrij gewerkt worden of met behulp van de docenten. De werkstukken kunnen worden gebakken en geglazuurd. Meer info: Cara Sikking, 071-3011109.