Afbeelding
Foto: pr.

Restaurantavond bij Kookkracht

Regio n De aftrap van de maandelijkse restaurantavonden van Stichting Kookkracht bij Kooksaam (Heereweg 460, Lisse) was op vrijdag 10 september. De vrouwen van het kookteam kookten ter plaatse een Syrisch driegangendiner en serveerden dit zelf aan hun gasten uit. De gasten konden een kijkje in de keuken nemen en konden in een knusse restaurantsetting van de kookkunsten van het Syrische kookteam genieten.


De eerstvolgende restaurantavond is op zaterdag 9 oktober om 18.00 uur. De daaropvolgende data zijn 13 oktober en 11 december 2021. De kosten voor het driegangendiner bedragen 25 euro per persoon, exclusief drankjes. Reserveren en meer informatie kan via info@stichtingkookkracht.nl of www.stichtingkookkracht.nl.


Van Steensel terug bij Rijnland

Sassenheim n Ineke van Steensel maakte in juni bekend vanwege gezondheidsredenen tijdelijk af te treden als hoogheemraad bij het waterschap van Rijnland. Haar functie zou  tijdelijk overgenomen worden door VVD-partijgenoot Bas Knapp. 


Van Steensel, woonachtig in Sassenheim, is inmiddels hersteld en zij keert op korte termijn terug als lid van de verenigde vergadering (vv). De VVD-fractie heeft wel besloten de tijdelijke invulling van de functie van hoogheemraad door Bas Knapp te laten voortduren tot de verkiezingen in 2023. De tijdelijke wissel wordt hiermee definitief. 


Knapp blijft in zijn functie verantwoordelijk voor de portefeuille Waterveiligheid. Dit betreft onder andere de onderwerpen kust, waterkeringen, klimaatbestendige stad en digitalisering.