Extra veel lezen

Teylingen n De Kinderboekenweek start op woensdag 6 oktober en heeft als thema 'Worden wat je wil'. De Bibliotheek Bollenstreek organiseert verschillende activiteiten voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. 

De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van beroepen, onder het motto Worden wat je wil. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om te fantaseren over de toekomst. In elke vestiging is een voorleesmiddag waarbij mooie verhalen worden voorgelezen. Er zijn games te spelen en er reist een Photobooth langs alle vestigingen van de bibliotheek. Kinderen kunnen verkleed als kok, piloot, prinses of een ander favoriet beroep op de foto. De activiteiten zijn gratis en aanmelden vooraf is niet nodig. Meer informatie over de activiteiten is te vinden op www.bibliotheekbollenstreek.nl. De Kinderboekenweek duurt tot en met 17 oktober.


Kledingverkoop

Sassenheim n De Kledingbank Teylingen houdt op zaterdag 16 oktober een seizoensverkoop. De bestaande voorraad kan dan door iedereen worden gekocht. Per kledingstuk varieert de prijs vanaf 2 euro. Met de opbrengst wordt onder andere ondergoed en sokken gekocht. De verkoop is tussen 11.00 en 14.00 uur bij de Kledingbank aan de Parklaan 176d, achter de brandweerkazerne.