De Singing Stars zijn dit seizoen enthousiaster dan ooit. | Foto: pr.
De Singing Stars zijn dit seizoen enthousiaster dan ooit. | Foto: pr. Foto: pr.

Start seizoen weer vol muzikale theaterlessen

Voorhout n De muzikale theaterlessen voor kinderen van 2 tot en met 21 jaar bij stichting Singing Stars zijn dit seizoen enthousiaster dan ooit gestart. “We zijn heel blij dat wij weer les kunnen geven zoals wij gewend zijn. Op onze vertrouwde locatie in Voorhout, zonder restricties, heel fijn!” aldus Sophie Elbers, docente bij de Singing Stars.

Of het nu gaat om peuters, kleuters of middelbare scholieren; de Singing Stars staan klaar voor muzikale theaterlessen. “Het is dé manier voor kinderen om zich te uiten. Muziek verbindt, dansen stimuleert de motoriek en met acteerles duiken de kinderen in hun fantasiewereld. Iets wat voor mooie leermomenten zorgt en vooral veel plezier!” vertelt Tamara Esser enthousiast. Door de doorlopende leerlijn en diverse leeftijdsgroepen kan ieder kind zich op eigen tempo ontwikkelen bij de Singing Stars” vertelt Mieke Kortekaas, voorzitter van de stichting. “Het aanbieden van extra keuzelessen zoals de Topklas en het Dreamteam zorgen ervoor dat kinderen extra uitdaging kunnen krijgen als zij daaraan toe zijn.” Maar niet alleen het zingen, dansen en acteren wordt onder de loep genomen, ook het thema samenwerken staat bij de Singing Stars centraal. 


Musical ‘Pinokkio’

Het komende seizoen gaat de musicalclub aan de slag met de musical Pinokkio, fir zij op 2 en 3 juli 2022 in theater de Muze spelen met alle leerlingen. Voor meer informatie, kijk op www.singingstars.nl of mail naar singingstars@live.nl.