Afbeelding
Foto: pr.

Sjaak Bral fileert 2021 in Trefpunt

WARMOND n Cabaretier Sjaak Bral try-out zijn oudejaarsconference op zondag 31 oktober om 20.30 uur in theater Het Trefpunt (Herenweg 80).

Voor de 25e keer fileert Bral het jaar dat al weer bijna achter ons ligt. Wat zijn de markante momenten, de onverwachte onthullingen en de grensoverschrijdende gevallen geweest? Hij legt in deze jubileumshow nog eens kundig en ter zake uit hoe we ervoor staan én waarom. Een hilarisch samenzijn waarin hij gewapend met gitaar gevat van leer trekt met in de pauze de smakelijke bal van Bral.


Door de verruiming van het aantal bezoekers zijn er nog kaarten beschikbaar. Deze kosten 18,50 euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterhettrefpunt.nl. Daar vindt de bezoeker ook de nieuwe huisregels voor theaterbezoek in coronatijd. 


Pubercabaret: 'T is hier geen hotel 

Sassenheim n Tis Hier Geen Hotel’ is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over leven en overleven met pubers, en is op vrijdag 15 oktober om 20.15 uur te zien in theater ‘t Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth vertellen in de herkenbare en humoristische voorstelling over (over)leven met pubers. Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continue rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. In deze voorstelling laten de dames op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn. 

Kaarten kosten 23 euro en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl/voorstellingen.