Herstart van Levenskunst in de Paraplu

Voorhout n De Paraplu start weer met Levenskunst. Op zondag 24 oktober om 16.00 uur is Martin Noort te gast. Hij is sociaal ondernemer, woont in Voorhout en maakte enkele jaren geleden een bewuste carrière switch: van de bloemen naar herberg Welgelegen in Valkenburg, een combinatie van een commercieel hotel met dagbesteding voor dementerenden. 

Erik Hietkamp en Piet Overduin gaan met Martin Noort in gesprek met vragen als: wat bewoog hem tot die drastische keus in zijn carrière? Welke gevolgen heeft dit gehad voor zijn leven. Welke tips heeft hij voor anderen?


Het doel van Levenskunst is om ieder tot nadenken aan te zetten over de grote levensvragen: wie ben ik? Wat doe ik hier? En waar ga ik naar toe? Hoe heb je voor- en tegenspoed in je leven overwonnen? Iedere maand schuift er een nieuwe gast aan. De inzichten van de gastspreker vormen de inspiratie om met elkaar door te praten, onder het genot van een hapje en een drankje.


De Paraplu (Herenstraat 92) organiseert Levenskunst van oktober tot en met maart elke derde zondag van de maand. De bijeenkomst is altijd van 16.00 tot 18.00 uur, en de toegang is gratis.