Lennon en McCartney Acoustic in 't Onderdak

Sassenheim n Na hun succesvolle voorstelling ‘Sounds of Silence’ moesten Jop Wijlacker en Dennis Kolen niet lang nadenken over de logische vervolgstap. Ze zijn opgegroeid met de songs van het legendarische schrijversduo John Lennon en Paul McCartney. Op zondag 24 oktober staan ze in theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a) met hun show 'Two of Us'.

In een intieme setting wordt het publiek meegenomen op een nostalgische reis langs het beroemde ‘Strawberry fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’. De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen, geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs. Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Wijlacker en Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo allertijden. 

De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 25 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl


Toch nog Keezen en quizen bij de Oranje Vereniging Voorhout

Voorhout n Nu er weer meer mogelijk is gaat Oranjevereniging Voorhout in haar jubileumjaar toch nog wat activiteiten in samenwerking met de plaatselijke horeca organiseren. Als eerste is de seniorenmiddag op dinsdagmiddag 26 oktober van 14.00 uur tot 16.00 uur in Cheers!. 

Het thema is 'Vroeger was het anders'. Een liedjesprogramma, afgewisseld met anekdotes. Oranje Vereniging Voorhout zorgt ook deze keer voor de hapjes en drankjes. De zaal is open vanaf 13.30 uur. Bij de ingang zal de QR code of negatief testbewijs worden gescand. 

Op vrijdagavond 5 november is er bij Heren 52 een puzzelavond. Welk viertal zet een puzzel van 1000 stukjes het snelst in elkaar? Vooraf aanmelden via www.oranjeverenigingvoorhout.nl is verplicht. Ook zullen er twee avonden Oud Hollands Keezen worden georganiseerd bij Ons Genoegen. Ook hiervoor dient zich vooraf als koppel digitaal in te schrijven via de website van de OVV.

Op vrijdagavond 26 november is bij Welgelegen de Voorhoutse Quiz. Een team van maximaal vier personen kan zich digitaal inschrijven. Als laatste is op donderdagavond 23 december een bingo in Sportcafé De Eijk. Ook hiervoor geldt, inschrijven via www.oranjeverenigingvoorhout.nl. Uiteraard wordt bij alle horeca om een QR-code of negatief testbewijs gevraagd.