Zilveren Barensteel voor Caroline Dangerman

Voorhout n Wethouder Arno van Kempen heeft op maandag 22 november de Zilveren Barensteel uitgereikt aan Caroline Dangerman voor haar inzet voor VV Foreholte. 

De 61-jarige Caroline Dangerman is sinds 1977 – sinds haar 17e jaar – als vrijwilliger verbonden aan de Voorhoutse voetbalclub. Zij heeft verschillende vrijwilligersfuncties bij de club bekleed: van elftalleidster en kantinemedewerkster, tot lid van het kantinebestuur en jeugdbestuur en van jeugdsecretaris en wedstrijdsecretaris junioren tot secretaris van het hoofdbestuur en wedstrijdsecretaris. Daarnaast heeft zij nog ontelbare hand- en spandiensten verricht tijdens wedstrijddagen, toernooien en evenementen. 

Als speelster van het eerste uur in het vrouwenelftal heeft zij zich jarenlang ingezet voor de vrouwenelftallen. Ze heeft het vrouwenvoetbal in Voorhout daarmee stevig op de kaart weten te zetten. Het heeft VV Foreholte zelfs doen besluiten een tweejaarlijks terugkerend regionaal damestoernooi naar haar te vernoemen: Het Caroline Dangermantoernooi. In november 2020 trad Dangerman af als secretaris van het hoofdbestuur, en droeg ook haar taak als wedstrijdsecretaris over.