'Better Dreams' voor Voorhoutse DJ

Voorhout n Sander Divino releaset vrijdag 10 december een nieuwe track: Better Dreams

Sander begon zijn carrière in de dance-industrie op veertienjarige leeftijd vanwege zijn interesse in elektronische beats. Hoe langer hij bezig was met produceren, hoe meer hij de behoefte kreeg om impact te maken op mensen door middel van zijn muziek. Door zijn christelijke opvoeding en geloof heeft hij ervaren dat muziek meer is dan alleen klanken, het is gevoel en emotie. 


Inmiddels is Sander naast producer ook DJ en studeert hij aan de Herman Brood Academie. Dat is niet onopgemerkt gebleven. Hij heeft een remixcontest van ADE gewonnen, geproduceerd voor kandidaten van The Voice Kids, en draaide op verschillende plekken in Nederland. Daarnaast heeft hij support gehad van Slam! en 3FM. 


Persoonlijk nummer

‘Better Dreams' is een persoonlijk en belangrijk nummer voor Sander. Dit nummer is geschreven in een tijd dat Sander zich onzeker voelde. Sander schreef dit nummer in een tijd waar hij zich onzeker voelde en twijfelde aan zichzelf en de keuzes die hij maakte. "Ik schreef het in een periode waarin ik twijfelde over de keuzes die ik maakte in mijn leven. Leef ik wel op de juiste manier? Stel ik mijn vrienden niet teleur, omdat ik zo weinig tijd voor ze heb? Ben ik wel goed genoeg voor mijn vriendin?". Sander heeft deze strijd met zichzelf vertaalt naar het nummer ‘Better Dreams'.


Sander is te volgen op Instagram en Spotify onder de naam Sander Divino.