Benefiet voor Oekraïne

WARMOND n Theater Het Trefpunt (Herenweg 80) geeft een benefietvoorstelling voor Oekraïne op vrijdag 25 maart om 20.30 uur.

Een theater is er voor het vermaken van publiek, totdat de nood anders vraagt. Het kan dan ineens als schuilplaats dienen voor bewoners. Tot een bombardement het wegvaagt. Theater Het Trefpunt voelt intens mee met de getroffenen in Marioepol en ook de rest van Oekraïne. In navolging van andere acties wil ook zij haar steentje bijdragen. Op vrijdag 25 maart is er daarom een benefietvoorstelling waarvan de helft van de opbrengsten van de kaartverkoop naar giro 555 gaat. Op deze avond treedt de Rockacademie op met hun nieuwste programma: de popiconen van de jaren tachtig. Met muziek van onder andere Madonna, Prince en Tina Turner. De invloed van deze popsterren duurt nog steeds voort en blijft een inspiratiebron voor muzikanten van vandaag. Een kaartje kost 19,50 euro en is te koop via www.theaterhettrefpunt.nl, bij de VVV aan de Gemeentehaven 3 of voor aanvang aan de zaal.


Frisse duik

Warmond n Zin een fris avontuur? Op zondag 3 april organiseert het NOCK samen met Koudetraining.nu een speciale koude training clinic in het natuurgebied Koudenhoorn. In deze workshop leer je met behulp van focus en ademtechnieken te ontspannen in het koude water. Het koude water werkt energie verhogend. De workshop is bij het Natuur Ontdekking Centrum. Om 10.30 uur begint bij het NOCK de voorbereiding. Tijdens het eerste uur leer je een ademtechniek, daarna wandel je richting het strandje en ga je onder begeleiding met de groep het koude water in. Deelname kost 5 euro. Aanmelden via info@koudenhoornontdekken.nl.