Vier het Leven organiseert het hele jaar door compleet verzorgde culturele uitjes en regelt daarbij alles. | Foto: pr./Reinout van Roekel
Vier het Leven organiseert het hele jaar door compleet verzorgde culturele uitjes en regelt daarbij alles. | Foto: pr./Reinout van Roekel Foto: pr./Reinout van Roekel

Samen uit, samen genieten!

Warmond n 'Samen Uit, Samen Genieten’, dat is het motto van goede-doelen-organisatie Vier het Leven. Nu de hele culturele sector weer open is en er geen maatregelingen meer gelden, gaan de vrijwilligers van Stichting Vier het Leven weer op pad en zorgen ervoor dat ouderen onbezorgd kunnen genieten van een heerlijke ochtend, middag of avond uit.

Alle ouderen die het gezellig vinden om samen met anderen te genieten van bijvoorbeeld een leuke theatervoorstelling, prachtig concert, museumbezoek of mooie film kunnen zich aanmelden bij Vier het Leven. Vier het Leven is een goede doelenorganisatie, die met behulp van vrijwilligers mensen op leeftijd mee uitneemt. Want niet voor elke cultuurliefhebber is het makkelijk om uit te gaan. Het alleen gaan, het regelen van tickets of het vervoer is voor ouderen vaak een struikelblok. 


Vier het Leven organiseert het hele jaar door compleet verzorgde culturele uitjes en regelt daarbij alles, zodat ouderen zorgeloos kunnen genieten; het vervoer, zitplaatsen in de foyer, de entreekaarten, de drankjes en prettig gezelschap. Voor meer informatie, bel met het landelijke telefoonnummer 035 5245156 of kijk op  www.4hetleven.nl.


Vrijwilligers gezocht

Vier het Leven is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen helpen met het coördineren van de uitjes of het leuk vinden om deel uit te maken van ons promotieteam. Aanmelden kan bij Nancy Jansen, regiocoördinator Zuid-Holland, via nancy@4hetleven.nl.