Uit alle hoeken van ons land verzamelen Joris Linssen en zijn band regionale pareltjes in streektaal of stadsdialect. Die spelen ze op hun eigen manier: in een Caramba-jasje en vol overgave. | Foto: pr.
Uit alle hoeken van ons land verzamelen Joris Linssen en zijn band regionale pareltjes in streektaal of stadsdialect. Die spelen ze op hun eigen manier: in een Caramba-jasje en vol overgave. | Foto: pr. Foto: pr.

Caramba!

Sassenheim n Joris Linssen & Caramba staan met hun muzikale theaterconcert 'Dichterbij' op zaterdag 26 maart om 20.15 uur in 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a).

Joris Linssen en zijn band bewerken liedjes van Nederlandse streekartiesten. Uit alle hoeken van ons land verzamelen ze regionale pareltjes in streektaal of stadsdialect. Die spelen ze op hun eigen manier: in een Caramba-jasje en vol overgave. Een ontroerend, meeslepend en feestelijk theaterconcert vol persoonlijke verhalen, avontuurlijke verhalen, aanstekelijke muziek en interactie met het publiek. Kom kijken naar dit verrassende, ontroerende en aanstekelijke theaterconcert.


Kaarten kosten 26,50 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.hetonderdak.nl.