Geniet van de prachtige bollenvelden tijdens de tourrit door de Bollenstreek. | Foto: pr.
Geniet van de prachtige bollenvelden tijdens de tourrit door de Bollenstreek. | Foto: pr. Foto: pr

Corso Toerrit door de bloeiende Bollenstreek

Regio n Hoe bijzonder is het om met de eigen auto een mooie route te rijden door de bloeiende bollenstreek? St. Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek (SVBB) organiseert op zondag 10 april een Corso Toerrit door de bloeiende regio. 

De ontvangst is om 8.30 uur bij That's Lease in Sassenheim. Onderweg halen deelnemers de lunch op bij ABS Brouwer in Noordwijk. De prijsuitreiking met borrel en hapje is om 17.00 uur weer bij That’s Lease. Tijdens de prijsuitreiking met borrel einde middag is er gelegenheid om met elkaar na te praten. En om eindelijk het juiste antwoord te horen op die ene vraag… Rond de klok van 18.00 uur gaat iedereen weer op huis aan. Deelname aan de Corso Toerrit is op eigen risico en kost 150 euro per auto excl. btw voor de gehele dag. Per auto zijn twee personen welkom. Meedoen? Schrijf dan snel in via Corso Toerrit - Bloemencorso Bollenstreek (bloemencorso-bollenstreek.nl). Het aantal tickets is beperkt en de inschrijving sluit op donderdag 31 maart. 

 
Vorig jaar is de opzet van de stichting Vrienden van het Bloemencorso Bollenstreek (SVBB) vernieuwd. Door het organiseren van evenementen zoals de Corso Toerrit en het corso-ontbijt van 21 april, wil de vriendenstichting gedurende het jaar contact houden met alle Vrienden en Business Partners. Zij leveren jaarlijks een financiële bijdrage.