Afbeelding
Foto: pr.

Voetjes van de vloer tijdens Gouwe Ouwe middag

Teylingen n De derde Gouwe Ouwe middag op dinsdag 10 mei in ’t Trefpunt in Warmond was een succes! De circa 60 senioren hadden een hele leuke middag, waarin zij hebben meegedanst en meegezongen met onder andere de Beatles, Elvis, Wim Zonneveld en Peter Koelewijn. De voorlopig laatste Gouwe Ouwe staat alweer ingepland voor 2 juni bij Cheers! in Voorhout 

“Het was weer erg gezellig en ik kon bijna alle liedjes meezingen”, “Leuk dat de Gouwe Ouwe ook in Warmond komt”, “Ik wist niet dat mijn gast nog kon dansen” waren drie van de vele positieve opmerkingen achteraf. Veel bezoekers waren vast van plan de volgende keer in Voorhout weer te komen.

De volgende seniorenmiddag is al weer snel op donderdag 2 juni, van 14.00 tot 16.00 uur in Cheers! in Voorhout. Senioren uit Sassenheim, Voorhout en Warmond die zin hebben in een gezellige middag, worden gevraagd om samen met een gast uit hun buurt te komen. De organisatie hoopt dat op deze manier ook mensen komen, die niet graag alleen willen gaan, maar samen met een ander dat wèl zouden willen.


 De toegang is gratis, maar aanmelding vooraf op de website van ViTeylingen is verplicht. Op www.viteylingen.nl/gouweouwe staat een aanmeldformulier. Aanmelden kan ook telefonisch bij Welzijn Teylingen, via 0252-231805.


Feestelijke verwenmiddag Sassemse Senioren

Sassenheim n Alles werkte mee op dinsdag 10 mei. Het weer; het vrolijke gelach rond 12.00 uur van de ruim 250 mensen op het plein bij de Oude Tol, de comfortabele busrit en uiteindelijk de bestemming. Een rondvaart door de havens van Rotterdam.

Nadat de zes bussen waren geparkeerd, liepen er dus heel veel dorpsgenoten over de kade richting boot. Een groot schip met vier etages; ruime zitplaatsen en genoeg ruimte op het bovendek om de prachtige omgeving te bekijken. Het gebouw van de Holland-Amerika-lijn; andere imposante gebouwen en werven en gigantische grote schepen. Men kwam ogen te kort.


De deskundige informatie die men via de geluidsinstallatie kon horen, gaf een indrukwekkend en vooral leerzaam beeld van het verleden, heden en de toekomst van deze waterwegen rond Rotterdam. Heerlijk om zo in de harde wind te staan en al die bedrijvigheid op de kaden vanaf het water gade te slaan. Ook kon men op het binnen-benedendek genieten van koffie en appeltaart.


Na twee heerlijke uren, werd het tijd voor het laatste onderdeel van de dag. Op weg naar de (Oude) Tol in Sassenheim voor een smakelijk driegangendiner en de traditionele loterij. Dit alles omlijst door zang en muziek van Paul Sellers. Zelfs burgemeester Carla Breuer kwam een kijkje nemen. De grootste verrassing was toch wel dat de spelers van Jong Adest Musica onverwachts acte de préséance gaven. “Mijn mooiste moment van de dag,” liet een mevrouw met een lief lachje weten.


Dit optreden was het muzikale slot van een zeer geslaagde uitgaansdag. Die dag stond gezelligheid voorop dankzij de grote inzet en zorgzaamheid van alle mensen van de Oranje Vereniging Sassenheim.

Afbeelding