Noorse avond in 't Onderdak

Sassenheim n Noorwegen in Sassenheim? Op zaterdag 28 mei om 20.15 uur staan Maartje en Kine in Theater 't Onderdak (J.P. Gouverneurlaan 40a) met hun muzikaal cabaret Speelbeesten II.

Speelbeesten II neemt je mee op een mystieke reis naar Kines thuisland Noorwegen, in coronatijd. Als de auto door bevroren diesel niet meer start, trekken Maartje en Kine per hondenslee verder naar inheemse volken en leren ze de joik - het traditionele gezang van de Sami - en de kulokke - een oeroude zangtechniek om je koeien te lokken in de bergen. Een mooie muzikale voorstelling met prachtige tweestemmige liederen.


Heb je zin in een volledige verzorgde avond op reis naar Noorwegen - in Sassenheim? Trek je mooiste Noorse trui aan en kom langs. De eerste 40 kaarten zijn nu met 50 procent korting. Verkoop via www.hetonderdak.nl


Nieuwe zangers Volare gezocht

Sassenheim n Amusementskoor Volare Sassenheim zoekt nog zangers voor het koor, en ook muzikanten zijn zeer welkom.

Het repertoire is heel divers van de jaren '60 tot heden en verschillende genres. Het koor treedt geregeld op voor Fonds1818 en ook bij allerlei gelegenheden zoals het Bloemencorso. De gezelligheid staat voorop, er zijn zeven muzikanten en twaalf zangers en daarom is uitbreiding van de zangers erg welkom. Muzikanten zijn daarnaast ook welkom.


Volare repeteert iedere dinsdag vanaf 20.00 uur bij PV de Blauwband (Vijfmeiweg 39). Halverwege, van 21.00 tot 21.30 uur is er pauze met hapje en drankje. Daarna wordt de repetitie vervolgd tot 22.00 uur. Meer informatie staat op https://www.amusementskoor-volare.nl/.. Of neem contact op met secretaris Gerard Mens via 0252-214626 of 06-19797392, of Izaak de Kooker via 06-51998492 en ihdekooker52@gmail.com.


Hollywood bij No Worries

Voorhout n Op zaterdag 4 juni om 20.00 uur komt No Worries met het thema 'Hollywood'. Bezoekers mogen verkleed komen als hun favoriete filmster en kunnen zich laten fotograferen op de catwalk. Verder kunnen ze natuurlijk, zoals altijd, een potje poolbiljart, tafelvoetbal of darts spelen. Ook bieden ze weer een Kahootquiz aan in het thema en kunnen ze uiteraard los met de karaoke. No Worries is een evenement voor jongeren met een licht verstandelijke beperking in de leeftijd 14 tot 23 jaar. De activiteit wordt georganiseerd door het jongerenwerk van Welzijnskwartier in jongerencentrum Ex Voto (Jacoba van Beierenweg 118b). De entree bedraagt 4 euro (inclusief 2 consumpties).