Els Mens, Marja Schoonhoven, Hein Juffermans (de kampioenen), Anneke Koomen, Cornelie Jansen en Henk Hoeckx (voorzitter). | Foto: pr.
Els Mens, Marja Schoonhoven, Hein Juffermans (de kampioenen), Anneke Koomen, Cornelie Jansen en Henk Hoeckx (voorzitter). | Foto: pr. Foto: pr.

Clubkampioenen bij Bridgeclub Voorhout

Voorhout n Na twee jaar kon bridgeclub Voorhout eindelijk weer de clubkampioenen huldigen. Op maandag 16 mei waren dat Willem Bakker en Henk Hoeckx, maar de huldiging moest uitgesteld worden, omdat Bakker herstellende is van een zware operatie. Op woensdag 18 mei pakten Marja Schoonhoven en Hein Juffermans de titel met een ruime voorsprong. 

De kampioenschappen werden gehouden in het Denksportcentrum Teylingen. Hier begint ook vanaf maandag 23 mei de zomerbridge. Hierbij is er vrije inloop voor elke bridger. Je hoeft dus geen lid te zijn van een bridgeclub: iedereen is welkom.

Er wordt meestal gespeeld in twee lijnen en als prijzen zijn er mooie flessen wijn te winnen. Niet alleen voor de winnaars, maar ook voor een wisselende plek in de rangschikking. Dus iedereen maakt kans. De kosten zijn 3,50 euro per persoon en NBB-leden krijgen 50 eurocent korting. De aanvang is 19.30 uur in het Denksportcentrum (Anton Philipsweg 1) in Sassenheim.

Aanmelden vooraf is het handigste. Dit kan via bridgeclubvoorhout@gmail.com, graag onder vermelding van NBB-nummer. Ook kan het via de website: 9022.bridge.nl. Via het menu gaat u naar de agenda en kunt u het evenement nader bekijken. Hier vindt u ook tekefoonnummers om u aan te melden. Inschrijven aan de zaal kan tot uiterlijk 19.15 uur.