Zomerbridge Sassem Troef

Sassenheim n Bridgevereniging Sassem Troef organiseert op de donderdagavonden in juni, juli en augustus en op de dinsdagavonden en woensdagmiddagen in juli en augustus weer gezellige zomerbridgewedstrijden.

Er wordt gespeeld in het Denksportcentrum Teylingen aan de Anton Philipsweg 1 in Sassenheim. Op dinsdag- en donderdagavond beginnen de wedstrijden om 20.00 uur, op woensdagmiddag om 13.30 uur. Deelname kost voor leden van Sassem Troef €1,50. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Zij betalen €3 euro per keer. Wie ook geen lid is van de Nederlandse Bridgebond, betaalt €0,50 extra.


De indeling gebeurt bij voldoende deelnam op speelsterkte in een A-lijn en een B-lijn. Paren spelen de hele zomer in dezelfde lijn. Elke wedstrijd winnen de nummers 1 van iedere lijn een fles wijn.


Per speelmoment wordt ook een score over de hele zomer bijgehouden. De winnaars van deze competitie worden per speelmoment bepaald door de gemiddelde score over minimaal 7 wedstrijden voor de donderdagavond en minimaal 5 wedstrijden voor de dinsdagavond en de woensdagmiddag.


Inschrijven kan tot uiterlijk 2 uur vóór het begin van de wedstrijden via de Agenda op de website www.sassemtroef.nl.


Feest op de camping voor Voorhoutse senioren

Voorhout n Na twee jaren zonder seizoensluiting is het weer feest in De Verdieping (dr. Aletta Jacobslaan 1). Seniorenvereniging Teylingen afdeling Voorhout organiseert op dinsdag 28 juni voor de leden een seizoensluiting met medewerking van Michel Coenen Entertainment.

Bezoekers wanen zich voor even op de camping met dit luchtige vakantieprogramma boordevol liedjes, anekdotes en onvervalste humor. Al is het weer nog zo slecht, de bezoekers krijgen gegarandeerd de zomer in de bol. Gezellig samen zijn met een hapje en een drankje, het kan gelukkig allemaal weer. Het programma begint om 14.00 uur en de zaal is open vanaf 13.30 uur.


Overigens gaan we in de zomer gewoon door met klaverjassen en sjoelen, elke dinsdagmiddag om 14.00 uur in De Verdieping.