De Bokkenveiling bracht vorig weekend 22.185 euro op. | Foto: pr.
De Bokkenveiling bracht vorig weekend 22.185 euro op. | Foto: pr. Foto: pr.

Bokken vieren carnaval in zomerse sferen

Voorhout n Het kerkplein wordt op zaterdag 25 juni vanaf 16.00 uur omgetoverd tot feestlocatie waar artiesten zoals Frans Duijts, dj Maurice, Marco Kraats, Wesley Broens een lawine van vrolijkheid over het plein uitstrooien.

Voor dit evenement zijn nog een paar kaarten verkrijgbaar via de website van cvdebokken.nl. Om 23:11 wordt het carnaval 2022 formeel afgesloten met het ‘verzuipen' van de bok. Dat is een slotritueel dat dit jaar wel heel spectaculair gaat worden. 


Toch is het dan het carnaval nog niet helemaal afgelopen. Zondag 26 juni is de Bokkenrijdersfietstocht. Dit jaar leidt de route langs 22 km van de mooiste fietspaden. De tocht is voor volwassenen en kinderen. Onderweg zijn er stopplekken met pittige vragen. Voor de kinderen zijn er leuke actieve spelletjes. Er is voor ieder wat wils. Inschrijven kan nog via www.cvdebokken.nl/fietstocht.


Daarna zit het carnaval er echt op, maar niet voor lang. Op 12 november 2022 start met veel enthousiasme het nieuwe carnavalsseizoen met een nieuw prinsenpaar, nieuwe feesten en activiteiten voor alle Voorhouters.