Afbeelding
Foto: pr.

Neem voor niets je eigen Adam of Eva mee naar theater

Sassenheim n Adam en Eva 2.0 geeft een compleet nieuwe kijk op het scheppingsverhaal. Niet God of de evolutietheorie van Charles Darwin zijn verantwoordelijk zijn voor de creatie van de aarde en haar bewoners, maar twee buitenaardse wezens. Kom met je eigen Adam of Eva naar ’t Onderdak op woensdag 28 september en je krijgt het tweede kaartje gratis.

Wat als niet God verantwoordelijk is voor De Schepping van aarde en mens en de natuurwetenschappelijke evolutietheorie van Charles Darwin evenmin standhoudt? Stel je voor dat twee ruimtewezens uit verveling een nieuwe planeet met bewoners creëren. Hoe zou dat eruit zien? Schrijver, regisseur en acteur Haye van der Heyden (In de Vlaamsche pot, Kees & Co, Kinderen geen bezwaar) verwerkte deze gedachte in de toneelvoorstelling Adam & Eva 2.0, die vanaf september in de Nederlandse theaters is te zien. Een komische, ontroerende en wonderbaarlijke beleving.


Acteursechtpaar Ellen Pieters en Han Oldigs, voor het eerst samen op de planken, creëren een nieuwe wereld. ‘Het wordt een bloemlezing van de mensheid in al zijn schoonheid en lelijkheid. Maar we houden het licht en luchtig.’


Try-out in 't Onderdak

Theater 't Onderdak slaagde erin Ellen Pieters en Han Oldigs naar Sassenheim te halen voor een try-out van deze opmerkelijke voorstelling. En om zoveel mogelijk bezoekers mee te laten genieten van deze voorstelling geven we het tweede kaartje cadeau. Bestel nu het gewenste aantal tickets op www.hetonderdak.nl/voorstellingen De korting wordt automatisch verrekend.