Team Bollenstreek houdt kofferbakverkoop

Voorhout n Op het terrein van het Teylingen College KTS wordt op zondag 25 september vanaf 10.00 uur een kofferbak(bakfiets)verkoop georganiseerd waarbij de opbrengst van de plekken waarvoor je je kunt inschrijven geheel ten goede komt van het goede doel: Stichting Roparun.

Team Bollenstreek doet elk jaar mee met de Roparun om geld op te halen voor de gelijknamige stichting. Daarmee wordt het leven van mensen met kanker een moment wat aangenamer gemaakt.


Ook meedoen?

De opbrengst van de verkochte spullen is voor de verkoper zelf. Inschrijven kan via info@teambollenstreek.nl. Vermeld naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Vermeld welke plek of plekken je graag wilt en ze geven je zo snel mogelijk antwoord hoe het inschrijven verder gaat. De kosten zijn 15 euro per auto of bakfiets, extra plek naast de auto of bakfiets, indien beschikbaar 10 euro. (Geen campers, aanhangwagens, bak-of vrachtwagens) De maximale lengte van de auto mag vijf meter zijn.


Er is koffie, thee en een versnapering voor kleine prijsjes. Ook verkoopt Team Bollenstreek prachtige bloembollen en planten. Bezoekers wordt verzocht met de fiets te komen. De verkoop is veelal met contant geld. Het verkoopterrein is rookvrij.