Hoogvliet nieuwe sponsor Duin en Bollen Vierdaagse

Regio n Supermarkt Hoogvliet heeft zich voor de komende drie jaar als sponsor verbonden aan de Duin en Bollen Vierdaagse. De keten adopteert de wandelroute van vijf kilometer die daarom de 'Hoogvliet 5 kilometer' zal worden genoemd. De regionale Vierdaagse is van 13 tot en met 16 oktober.

Daarnaast levert de supermarkt de gezonde drankjes en tussendoortjes op de locaties waar wandelaars even kunnen uitrusten. 


Voor Hoogvliet lag de samenwerking met de Duin en Bollen Vierdaagse voor de hand. Met meerdere vestigingen in deze regio en een belangrijke plaats voor gezonde families in de bedrijfsstrategie, hoefde er niet lang nagedacht te worden over deze sponsoring. 


Mark Rietbergen (senior marketeer bij Hoogvliet): "Wat is er nu fijner dan lekker wandelen met je gezin, vriendinnen, clubgenoten of collega's? Het mooie van deze wandelvierdaagse is dat je ook als minder geoefende wandelaar kunt meedoen, want er zijn ook korte routes én je kunt er ook voor kiezen om op één van de dagen mee te lopen als vier dagen niet in de toch al drukke agenda past.  We zijn ontzettend trots dat we partner mogen zijn van deze gloednieuwe wandeltocht, waarvan we hopen dat het over een paar jaar net zo'n klassieker is als de Nijmeegse Vierdaagse."


Tjeerd Scheffer van de Duin en Bollen Vierdaagse is ook tevreden: ”Hoogvliet is een fijne partner die onze wandelaars gezonde voeding gaat voorschotelen nu en in de komende jaren, die zich bovendien aan de 5 kilometer verbindt. Wat willen wij nog meer? Ik ben trots op deze samenwerking.”