JeugdNatuur- Wacht van start

Sassenheim n De JeugdNatuurWacht gaat weer van start met activiteiten voor kinderen in groep 7 van de basisscholen in Sassenheim. 

De JeugdNatuurWacht is al jaren een begrip en organiseert zo'n 10 tot 12 activiteiten in een schooljaar. Dat zijn parkwandelingen, herfstkransen en vogelhuisjes maken, waterbeestjes onderzoeken en korren in de zee. Deelname kost 20 euro per jaar. Activiteiten vinden meestal op zaterdagochtend plaats met een uitzondering bij de vleermuizen en stranddag. Aanmelden kan via Carla Wijnands: 0252-230186 of aadcarlawijnands@ziggo.nl.


Discoavond met DJs4U

Sassenheim n Voor wie de feesttent tijdens de kermisweek in Sassenheim iets te groot of iets te druk vindt, is er een unieke samenwerking tussen de Oranjevereniging Sassenheim en theater ’t Onderdak. Op zaterdag 24 september staat DJs4U op de buhne voor een gezellige discoavond.

DJs4U, inmiddels uitgegroeid tot een begrip in De Bollenstreek en ver daarbuiten. Sinds 2011 bestaat de naam DJs4U, waar dj’s Jörgen, Huub, Ron en Jesse gezamenlijk voor een onvergetelijke avond zorgen. DJs4U draait wat het publiek wil horen. De mannen maken er samen een bruisend (dans)feest van. 


De theaterzaal is deze avond ingericht met alleen statafels. Er zijn bij deze feestavond dus geen zitplaatsen. De bar in de foyer is de hele avond geopend om tussendoor een drankje te halen. De deuren gaan open om 21.00 uur. Kaarten kosten 5 euro en zijn uitsluitend verkrijgbaar via de Oranjeverenging Sassenheim. De toegangsmunten zijn te koop tijdens de (voor)verkoopmomenten bij de Oranjevereniging (www.oranjeverenigingsassenheim.nl) of, mits nog beschikbaar, aan de kassa van de theaterzaal. De consumpties betaalt u met de munten van de Oranjevereniging Sassenheim.