In 'Carnage' wordt ingegaan op de vraag in hoeverre beschaving een illusie is. Of zoals één van de personages stelt: “Een mens wint er niks mee als hij zich beschaafd opstelt. Fatsoen verzwakt ons alleen maar”. | Foto: pr.
In 'Carnage' wordt ingegaan op de vraag in hoeverre beschaving een illusie is. Of zoals één van de personages stelt: “Een mens wint er niks mee als hij zich beschaafd opstelt. Fatsoen verzwakt ons alleen maar”. | Foto: pr. Foto: pr.

Twee vechtende echtparen in Het Trefpunt

Warmond n Theatergroep Troost komt met het stuk Carnage op vrijdag 7 oktober naar theater Het Trefpunt.

Twee stellen komen bijeen; hun zonen hebben met elkaar gevochten. Ze bespreken hoe ze de kwestie zullen oplossen. De start is vriendelijk, maar al gauw escaleert de conversatie en ontaardt in een waar slagveld. Op komische én pijnlijke wijze wordt ingegaan op de vraag in hoeverre beschaving een illusie is en nuance een oppervlakkig gegeven. Auteur Yasmine Reza bewees al eerder over een vlijmscherp oog te beschikken om hedendaagse zaken aan de orde te stellen.


De voorstelling begint om 20.30 uur. Kaarten kosten 18,00 euro en zijn verkrijgbaar via www.theaterhettrefpunt.nl, bij de VVV aan de Gemeentehaven 3 of een half uur voor aanvang aan de zaal (Herenweg 80 Warmond).