Rozenkrans bidden

Warmond n In de maand oktober is het rozenkrans bidden in de St. Matthiaskerk (Herenweg 78). Op de woensdagavonden 5, 12, 19 en 26 oktober om 19.00 uur is hier de mogelijkheid voor. Gebedsleider Lia Spiegeler gaat hierbij voor. Iedereen is van harte welkom om mee te bidden.


Samen bidden in De Paraplu

Voorhout n De Paraplu, winkel met een missie van de gezamenlijke kerken, stelt haar deuren open om samen te bidden. Iedere eerste vrijdagavond van de maand kan iedereen die dat wil binnenkomen. Om 20.00 uur wordt het gebed geopend met een gedeelte uit de Bijbel lezen. Vervolgens wordt er in kleine groepjes gebeden. Er is ruimte voor iedereen, in stilte bidden of hardop, alles is goed. 


De eerste bijeenkomst is op vrijdag 7 oktober. De inloop is vanaf 19.45 uur. Het samen bidden is van 20.00 tot 21.00 uur. Voor meer informatie, neem contact op met Judith van Wijkhuizen (judithwijkhuizen@gmail.com) of Gerda Fransen (gerdafransen@ziggo.nl).


Glasvezel in de Veerpolder

Teylingen n Ondernemers en bewoners op de bedrijventerreinen Voorhout, Veerpolder, Jagtlust, Rijksstraatweg en Sassenheim-Zuid kunnen zich vanaf deze week aanmelden bij een lokale telecomaanbieder voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. DELTA Netwerk ziet dat de komst van glasvezel in de woonkernen van Voorhout enthousiast ontvangen wordt en inventariseert daarom de komende maanden de behoefte aan zakelijk glasvezel op de geselecteerde bedrijventerreinen. Meer weten? Doe dan de postcodecheck op deltanetwerk.nl/zakelijk.