Activiteiten tijdens Week van de Ontmoeting

Teylingen n De landelijke Week tegen Eenzaamheid is van 29 september tot en met 6 oktober. In Teylingen staat daarom juist ontmoeting en verbinding centraal. Mensen ontmoeten, samen praten en lachen, lekker bezig zijn of bewegen. Hier worden we allemaal blij van. Daarom zijn er verschillende activiteiten, voor jong en oud, in Teylingen waar je aan kunt deelnemen om anderen te ontmoeten en contacten te leggen.

Welzijn Teylingen kijkt naar gezondheid vanuit het gedachtegoed Positieve Gezondheid: gezond zijn is meer dan alleen lichamelijk fit zijn. Anderen ontmoeten, zinvol bezig zijn en mentaal en fysiek actief blijven, helpen om ons gezond te voelen.


Welzijnsadviseurs van Welzijn Teylingen helpen je graag om stil te staan bij wat je echt belangrijk vindt in je leven. Je kunt dan samen kijken naar wat je eventueel anders zou willen én hoe je dit kan bereiken. Ongeacht je leeftijd helpen we je om jouw talenten en kennis te gebruiken in jouw omgeving, in een van onze (sociale) activiteiten of als vrijwilliger. 


Heb je interesse in een zogeheten welzijn check-up? Neem contact op Welzijn Teylingen via telefoon: 0252-231805 (maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 – 13.00 uur) of via e-mail: info@welzijnteylingen.nl..


Ontmoetingsactiviteiten

Welzijn Teylingen organiseert wekelijks activiteiten rondom ontmoeting. Variërend van mantelzorghuiskamers, buurtbakkies, Sociaal Koken en andere creatieve ontmoetingsmogelijkheden. Met als doel mensen te helpen mee te doen en hun netwerk te vergroten. Ook worden er buurtinitiatieven georganiseerd bij onder andere De Jojo, Sassenheim en bij De Spelewey , Voorhout. Voor meer informatie over data en tijden, kijk op www.welzijnteylingen.nl.


Weet je niet precies welke activiteit bij jou past, dan kun je altijd eerst eens gaan kijken of advies vragen aan een welzijnsadviseur. Neem daarvoor contact op met Welzijn Teylingen. Ook voor andere vragen rondom ontmoeting, mantelzorg, vrijwilligerswerk en activiteiten in jouw buurt kun je bij Welzijn Teylingen terecht.