Christine van der Aart, sponsorcommissie Crescendo, en Albert Versluis. | Foto: pr.
Christine van der Aart, sponsorcommissie Crescendo, en Albert Versluis. | Foto: pr. Foto: pr.

Crescendo verwelkomt eerste hoofdsponsor

Sassenheim n Voor het eerst in de bijna 120 jaar van haar bestaan heeft Crescendo Sassenheim een hoofdsponsor.

Versluis Sassenheim gaat harmonievereniging Crescendo de komende jaren steunen als hoofdsponsor.  Albert Versluis, algemeen directeur van het bouwmanagement bureau: “Ik sponsor Crescendo omdat ik het een warm hart toedraag. Crescendo kan me raken en ontroeren. Zij doen echt heel mooi werk”. 


Wat de nieuwe hoofdsponsor en Crescendo bindt is onder andere de maatschappelijke betrokkenheid. Respectvol iets voor een ander kunnen en mogen betekenen. En uiteraard mag de muziek daarin niet ontbreken. Versluis: “Muziek hoort van jongs af aan in mijn leven. Mijn vader nam mij mee naar de orgelbank en zo werd ik muzikaal als het ware ‘aangezet’. Mijn connectie met muziek is dat het echt bij mij binnenkomt. ik geniet van composities, registraties, climax en anti-climax, balans tussen harmonie en disharmonie. Ik kan de energie die ervan uitgaat gewoon voelen.”


Crescendo kan met deze hoofdsponsor, naast de zeer gewaardeerde andere sponsoren, met meer vertrouwen en energie naar de toekomst kijken, waarbij zij muzikale verbinding binnen de vereniging als een van de hoofddoelen ziet. Versluis: "Je kunt met muziek zoveel weergeven waar je geen woorden voor kunt vinden. Het is een andere taal. Bij Crescendo hoor ik dat de balans tussen techniek en verstand (en gevoel?) klopt waardoor je soms zo mooi geraakt kunt worden. Het beroeren en ontroeren van je medemens. Dit gebeurt als de energie klopt."